Banc de Terres

Portada » Servicios » Servicios municipales » Banc de Terres
Logo Banco de Tierras Agost
Logo Diputación de Alicante

Proyecto financiado por el área de Promoción económica y sectores productivos de la Diputación de Alicante.

INFORMACIÓ

Un Banc de Terres consisteix en un registre de camps que els seus propietaris estan disposats a fer un contracte de cessió, aparceria o lloguer. Les persones nteressades a ampliar la quantitat de terres que treballen o en iniciar una nova activitat agrària, poden consultar aquest registre i contactar amb els propietaris per veure i arribar a un acord. L’entitat gestora s’encarrega de gestionar els contacts i facilitar els acords.

Les terres en abandó són un forat econòmic pels seus propietaris. Són un reservori de plagues com els rosegadors i enfermetats com la Xilella Fastidiosa. I són causa d’erosió i perill d’incendis forestals. Tenir terres inscrites en el Banc de Terres no t’eximeis la responsabilitat de bones pràctiques agràries com a propietari, fins que no tanques un tracte amb algun interessat.

La posada en marxa de Terres augmenta les oportunitats de treball i negoci relacionats amb el sector agrari. Si a més es té en compte que treballar la terra suposa gestionari el terrirori, fixar població i lluitar contra el canvi climàtic, llavors es pot considerar que és una fantàstica iniciativa.

DOCUMENTACIÓ

PDF Estudi Preliminar del Banc de Terres d’Agost (Informe Fase 1-A Banc de Terres)

MES INFORMACIÓ

Per a més informació contactar amb:

  • Agència de Desenvolupament Local d’Agost.
    • e-mail: desarrollolocal\@agost.es
    • tlf: 965 69 18 69

Te puede interesar:

Ir al contenido